Corrosia Theater, Expo & Film presenteert de nieuwe editie van de Theater Kijkclub Almere

De Theater Kijkclub Almere is na een kleine pauze terug in Corrosia! Op het programma staan zes bijzondere theatervoorstellingen ingeleid door theaterwetenschapper, en oud Havenaar, Floortje Bakkeren. 

Ontdek de wereld achter het theater
Als deelnemer van de Theater Kijkclub krijgt u niet alleen toegang tot zes bijzondere voorstellingen tegen een speciaal tarief, maar u krijgt ook een unieke kijk achter de schermen van het theater. Theaterwetenschapper Floortje Bakkeren leidt elke voorstelling in en deelt interessante inzichten over de regie, het acteren, de kostuums, de theatergezelschappen en de diepere lagen van het stuk. Zo zie je meer en kijk je anders! 
En bent u ‘alleengaand’ theaterbezoeker? Geen probleem! Na de voorstelling is er volop gelegenheid om samen in gesprek te gaan, met medebezoekers en soms met de makers zelf, om alle indrukken te delen. 

Voorstellingen op het programma
De volgende voorstellingen maken deel uit van het programma:
WO 02.10 Frascati Producties & Suburbia – Osso
ZA 30.11 Kim Karssen – We're all alone in this together
WO 15.01 Compagnie Red, Yellow and Blue – Who’s afraid of Oscar Wilde
ZA 08.02 De Veenfabriek – Lof der Zotheid 
WO 19.03 Frascati Producties – Het spektakeltje
DO 24.04 Mevrouw Ogterop Producties – De eeuwige jachtvelden 

Kijk anders en zie meer!
Deelname aan de Theater Kijkclub, inclusief 6 voorstellingen en het inleidende programma, kost: regulier € 100, met Bibliotheekpas € 90, met Corrosiapas € 30. De Kijkclub start om 19 U, aansluitend bezoekt u de voorstelling om 20 U. Kijk op www.corrosia.nl voor meer informatie over de voorstellingen en om uw abonnement te bestellen. 

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!